19 mai 2010

De ziua WIZZAIR, bilete la preţ redus între români şi poloneziPentru că astăzi e o zi aşa de frumoasă în ograda WIZZAIR, aceştia au lăsat jos 20% din preţ pentru toate biletele cumpărate până la miezul nopţii! Da! E mare grabă!

Am aflat această ştire de la o proaspătă bloggeriţă care a început o misiune dificilă, aceea de a ne împărtăşi toate traseele profitabile între România şi Polonia. Pentru astăzi, iată, cu copy paste, ce a scris ea aici: http://romaniapoloniasiretur.blogspot.com/2010/05/luati-zboruri-calde-doar-azi-de-ziua.html

Urma sa compun un post nou in weekend ca sa am timp sa ma documentez, dar uite ca azi e rost de reduceri si nu sufera amanare.

Postam un aperitiv. De ziua Wizz, toate biletele sunt reduse cu 20%. Dau ei de baut.

De exemplu, marti 20 iulie, un zbor de la Poznan la Dortmund costa 21 de Euro cu un bagajel, inclusiv taxa de rezervare. Asadar...

POZNAN - DORTMUND
11:45 - 13:05 ~21 Euro

DORTMUND - TIMISOARA
15:15 - 18:20 ~42 Euro

Total: sa zicem 65 Euro rotund, inclusiv taxe plus 1 bagaj.

Mai sunt exemple, ideea e sa va grabiti.

1. Oferta expira azi la miezul noptii pentru ca e strict pentru aniversarea WizzAir.
2. Faceti CHECK-IN ONLINE sau mai platiti 5 euro in plus la aeroport.

Drum si drumuri bune!


3 comentarii:

 1. Doar atat???
  Jessus , dar este infim ...nu imi vine sa cred :P
  Daca voi spuneti, asa o fi :P

  RăspundețiȘtergere
 2. Pai se poate, dus intors cam 150 de euro, insa daca pica in weekend plecarea ori intoarcerea, ai niste conexiuni de mai bine iei autocarul (gen ajungi luni, mai ai miercuri avion). Plus ca aici e vorba de Poznan si Timisoara; poate Varsovia- Bucuresti are alte preturi.Trebuie doar sa cauti din timp si insistent :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Mai des așa oferte :) La mulți mulți ani în continuare!

  RăspundețiȘtergere