20 oct. 2009

Prima pagină





Se împlineşte un anişor de când am cunoscut o persoană care a plecat după doar câteva ore înapoi în Polonia, purtând în bagaje, inocent, jumătate din inima mea.
Această persoană mi-a ruinat toate principiile legate de relaţiile la distanţă, nevorbind aceeaşi limbă, neavând aceeaşi religie.
Nu voi intra prea mult în detalii, viaţa privată va rămâne privată acestor pagini. În schimb, vreau să vă împărtăşesc de acum înainte tot ce am descoperit sau mi-am amintit şi tot ce va mai fi, desigur, legat de această ţară.
Jurnalul de faţă mă va urmări de-a lungul relaţiei mele nu cu un om, ci deja cu întreaga Polonie. Sper să vă placă şi vouă aşa cum îmi place mie :)


5 comentarii:

  1. Ce fain! Chiar ma intrebam de unde pasiunea unui alt roman pentru limba polona! Sper sa reusesti sa acumulezi in cel mai scurt timp.. desi cel mai usor va fi acolo, langa el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu :)
    Mersi, Dia, pentru toate articolele strabatute si pentru pasiunea pe care mi-o impartasesti, acum suntem cel putin doua :p

    RăspundețiȘtergere
  3. deci de aici iti vine tie dorinta de cultura poloneza :) sau poate ca ai radacini dinspre zona respectiva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe langa ca ai un stil foarte fain de a scrie, subiectul ma emotioneaza puternic. Am locuit 6 luni in Polonia anul asta, plecata fiind prin Serviciul European de Voluntariat. La iarna ma intorc acolo pentru o luna. Tara asta m-a cucerit pentru totdeauna de cand am vizitat-o prima data si astazi am citit aproape tot blogul, impartasindu-ti entuziasmul cu fiecare cuvant:)dziekuje bardzo!!A...and I also love my polish boyfriend:)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Clara: un compliment tare frumos... Ma bucur sa citesc asta din partea unui voluntar EVS, cu atat mai mult cu cat ai legaturi cu Polonia. Si eu iti multumesc, Clara, bardzo bardzo :p

    RăspundețiȘtergere